21 Haziran 2016 Salı

Girişimciler için püf noktaları



Kendi işimizi kurmak şu anda trend. Artık memurlukta trend değil. Dünyada iş yaşamında başarı hikayeleri çıkmaya başladı ve herkes kendi işini kurmak istiyor. Trend değişti ve girişimci olmak isteyenler çoğaldı.

Girişimci olarak başlayanlar taklit yapmaya başladı ve bizim girişimcilerimiz hep taklit yapıyorlar. Başıma icat çıkarma denilen anne ve babaların çocuklarıyız.Hepimiz bir şeyler başarmak istiyoruz. Gazeteden anlayaman birisi gidip gazete basarsa fazla geleceği yoktur. Burada önemli olan para yatırılacak bir işin bilinmesi ve iyi araştırması gerekmektedir.

17 Haziran 2016 Cuma

İletişimde zerafet nasıl olur?


İnsanlar dış görüntüsü ile karşılanır ve konuşmaları ile uğurlanırlar. İnsanlar ne kadar zarif olursa o kadar çok sevilirler.

İnsanlar yol verme konusunda kavga ediyor, nedir yol verme. İnsanlar stresli ve öfkeyi kontrol etmekte zorlanıyorlar. Hoşgörülü olmak çok önemlidir, saygı ve sevgi ilk önce kişinin kalbinde olmasıdır, siz kendinize nasıl davranırsanız başkaları da size öyle davranırlar. Zarefetin belirli bir dönem sonra artık kendisine ve artık karşısındakine sevgi göstermesidir. Kişi kendisine saygı gösteriyor ise etrafına da sevgi ve saygı gösterecektir. İş yaşamanında da bu böyledir, sistre cila yapan bir usta ilk önce kendisi kaliteli iş yapacaktır ki zaten müşteriler onu bir şekilde bulurlar. 

Osmanlı saraya kurallarına kadar, protokol kurallarını avrupa bizden almışlardır, biz değerlerimize sahip çıkalım. Avrupa bir çok sanat eserlerini bizden aldılar. bize gelip o yaşamı kendilerine uydurdular ve öyle yaşamaya başladılar.

Kaynak: kırıkkale su arıtma

11 Haziran 2016 Cumartesi

Zihin Kontrolü Yapılabilirmi?



Günlük bir tras durumumuz var bilinçli olarak yaşasak bir şeyler yolunda gitmezdi. Günlük yaşamda insanların davranışları bilinçaltı olarak hareket eder. Bilinçaltı semboller ile çalışır. Araba kullanırken bilinçli olmayız sadece arabayı süreriz.

Rihanna meşhurdur ve sansosyenel biridir. Bir çok gazete sitesine popolar meydanda. O sitelerin en fazla tıklanan yerleri o açık popolu yerlerdir, insanlar sapık oldukları için oraya tıklamıyorlar, insanalar bu gibi şeyleri merak ediyorlar. Bir insan için en güzel yem seksi bir şey paylaşmaktır.

Cinsel uyarım çok ciddi konudur. Cinsellik içimizde olan bir şeydir. Cinsellik günümüzde her yerde kullanılıyor. Nöropazarlama ile daha aktif kullanılıyor ve insanın arzularına hitap ettiği için davranışlar da bu sayede bozuluyor.

10 Haziran 2016 Cuma

Üniversite Sınavı İçin Öneriler


Kaygı çoğu zaman dışarıdan gelen bir duygudur, sınava yaklaşırken kaygının yükselmesi normaldir. Çocuklar her zaman kitap okurlarsa hızlı okuma alışkanlığı olduğu için çocuk paragraf sorularını iyi okur ve sınavda aynı zamanda, zaman kazanmış olur. Sınavda soruyu anlamak çok önemlidir ve işin temeli sorunun ne dediğini anlamaktır.

Herkesin soruya bakış açısı farklıdır, sorulara bakıldığında sorular bazı kişilere sıcak gelir ve çocuk o sorulardan başlar. Çok duyulur kaydırmışım der ama bu bir yalandır, buna sığınmamak adına böyle bir şey olabilir ama sınavda da uyanık olmak gerekir.


Sınavın kötü olması olasıdır illa ki iyi olması şart değildir. Evimize parke yapıyoruz ama eskiyince sistre cila yaparak telafi ediyoruz. Hayatta böyledir bir şeyleri ileri de telafi edebilirsiniz. Tarihe geçmiş başarılı komutanların hayatlarına baktığımızda onların çok çalıştıklarını görebilir, bu anlamda baktığımızda çalışmak çok önemlidir. Çalışalım ve Allah'ın kaderine teslim olalım.


Diğer yazı : https://www.radyodinle.online/

3 Haziran 2016 Cuma

Dost site tanıtımı

Biz yeni evli bir çift olarak, yaşantımızdaki tüm anları sizlerle paylaşıp, sizlere yeni değişik fikir önerilerinde bulunmak istiyoruz. Muhiddin & Çağla

Çocuklarınızın mutlu ve huzurlu sanal ortamda iyi doğru bir şekilde eğlenmesini istiyorsanız; en doğru yer BURASI markanın adı http://yan.ist/

2 Haziran 2016 Perşembe

Sevgi ile neler yaparız?



Güvenini kaybetmiş birine çözüm önerisini buldurursanız eğer o kişi çözümü kendisi bulduğu için hem kendisine güven gelecektir hem de başkasına girecektir.

Seversek her şeyi yaparız. Seversek yanlış anlamalar kalkar ve dinlediğini anlamalar başlar. Baktığını görmek işittiğini anlamak ile başlar. Sevgi mesleği almanın değil istemenin bir mesleğidir. Ayıbın pirim yaptığı bir dönemde sevgi geri planda kalıyor. Gülü yetiştiren mi tanır koklayan mı tanır. Bir gül yetiştiririz emek veririz. 

Kelimeler her şeye yeterli değildir, aşıklar kelime arası olmaksızın da birbirini anlarlar. Gönülden ve kafadan geçirmek de yeterlidir anlamak için. YAR ile beraber olmak her an bayramdır.

Bir kişinin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?



Bir erkek kız arkadaşını ailesi ile tanıştırıyor ise o erkek ilişkide ciddidir. Eğer tanıştırmıyor ise ilişkide ciddiyetini sorgulayabilirsiniz. Bir erkek aşırı öfkelendiğinde yine de sevmeye devam ediyorsa sizi seviyordur. Bir erkek bir kadından bir şey ulaşmak istediğinde engelleniyor ise ama yine de altı ay boyunca hoşlantı devam ediyor ise o sevgi sahicidir.

Bir erkeğin kaybetme kaygısından anlarız ne kadar sevdiğini. Aşkın ömrü var mı? aşkın emri en fazla 3 yıldır. 3 yıldan sonra ya şevkatli aşka ya da sıradan alışkanlığa dönüşüyor. Aşık insan kıskanır bu çok normaldir. Herkes kıskanmayı da ister aynı zamanda. Bir adam kıskanınca ne yapıyor? birisi açmadın diye 26 diye arıyor ise o sağlıklı bir ilişki değildir. 

Bir de hiç kıskanmayan bir tip vardır bu da sinir bozucudur. Kıskanmamak sağlıklı bir hal değildir. İşlevselliği bozacak bir şeyler yaşanıyor ise kıskançlı iyi değildir. Evde bir şey yapılacak beraber karar almak gibi iyi bir şey yoktur eve bir şey alınacaksa ya da parke sistre cila ile yapılacaksa beraber karar alınmalıdır. Ortada bir ilişki yok ise kişiler manik depresif gibi durumlar söz konusu olabilir.  Herhangi bir kişiye asla gereksiz yere bir şeyleri sunmayın yani köleleşmeyin. Kişilere sizin değerinizi azaltacak şeyler sunmayın sonra da siz değersizleşirseniz ve ne oluyor ya dersiniz. Birine bir çok fedakarlık yaparsan karşılığını alamazsan depresyona girip girip çıkarsın.

Diğer yazı: ankara nakliyat



Yalan söyleyen kişiyi nasıl anlarız



Yalan söyleyen kişide gerginlik kaygı sıkıntı bir şekilde artar. Bir insan kaybetmekten korktuğu için yalan söylüyordur. Bir erkek eğer kadını kaybetmek istemiyorsa yalan söylüyordur. Bir erkek neden yalan söyler? Bir erkek yalan söylüyor ise endişe hissediyordur. 

Bir erkek yalan söylüyorsa kadını kaybetmemek için uğraşıyordur. Yalan söyleyen kişi birden sinirlenir ve karşı tarafa nedensiz agresif tepkiler yapabilir. bir şeye kafası bozulmuştur bundan dolayı da kişi öfkelenebilirler. Erkek yalan söylediği zaman kadın sakinleşmeli ve beklemelidir. Kadın gelişine bağırırsa erkeğin karşısında adamın yalan söylediğini anlayamaz. Ama kadın hayatım neden birden bağırdın dediğinde erkek saçmalamaya başlar ve bilin erkek eğer bu durumda saçmaladıysa yalan söylüyordur.

1 Haziran 2016 Çarşamba

Güzel yapmak mı? güzel söylemek mi?



Güzel yapmak güzel söylemekten daha güzeldir, güzel yapmadıktan sonra güzel söylemenin bir anlamı yoktur.güzelin bir tarafında tutunmak önemlidir, söylemek şurada dursun güzel söylemek önemlidir. Allah güzeldir güzeli sever. İşini güzel yapan tüccar da çok kazanır ankara nakliyat sektöründe olsun, simitçi olsun ya da sistre cila işlerinde olsun kaliteli iş yaparsan ve istikrarlı çalışırsan güzel olursun ve başarıya çabuk ulaşırsın.

Evliya muhabbetinin birisinin kalbinde olması önemli bir şey İnsanları Allah'a bağlayan kuran, peygamberimiz bir de evliyalar vardır. Kuran ilim ister, ve O na muvakkaf olabilmek için ilimli olmak gerekir.Efendimize yetişememişiz, kardeşlerim dedikleriyiz. Bize evliya kaldı, aynı asırda yaşıyoruz, sohbet ediyoruz. Evliyalar insanları Allah'a bağlar. 

Pratikte istifa edeceğimiz sağlam ip kuran ile ahlaklanmış, kuran ve sünnet içerisinde yaşan insanları yaşatma gayreti olan evliyalar bizim için en pratik kanallardır. İnsanlar önünde rehberlik yapan bir evliyanın kalbini Allah bilir. Uzun yaşamanın sırları da manevi ilim ile belli olur. Meclise girince yeni tabir ile elektirik alabiliyor muyuz buna bakmalıyız. Manevi olarak elektirik alıyor muyuz ona bakacağız.