23 Şubat 2016 Salı

Yeniden Osmanlı inşa edilebilir mi?


Libya'da bahar geliyor derken birde kış geldi ve Ortadoğu'da ki planlar bir bir gerçekleşiyor ve en sonunda Türkiye yalnızlaşıyor. 

Osmanlı ruhu inşa edilebilir, Osmanlı ismi olmasa bile barış ve huzur içerisinde yaşayan milletlerin Osmanlı devletini aradıklarını biliyoruz. Geri döne ey Osmanlı diyen devletler gün geçtikçe çoğalmaktadır. 

Osmanlı büyük komplolara kurban gitmiştir. Şu an Suriye'de İran, ABD, Rusya gibi devletler ve oraya üşüşmüşler. İngiltere orada yok gibi ama orada ve başka bir şekilde savaşmaktadır ön planda değildir yani kimin ne yaptığı belli değildir. Işid'in attığı Twetterler Londradan geldiği söylenmektedir.  İnsanlar algı operasyonu  ile yanıltılmaya çalışıyor ve neler olduğunu kimse bilmiyor. Kişisel blogta bunları yazmıştım. Işid'in üzerinde İngilizlerin etkisi var ve örgüt üretiyorlar ve dinleri nasıl kullanacağı hakkında tarihe bakarsak ingilizlerin neler yaptığı ortadadır. İngilizler dost mesajı verirken arkada istediklerini yapıyorlar.

Ortadoğuda dini kendi emelleri doğrultusunda kullanıyorlar ve taşeronluk yaparak ülkeleri karıştırıyorlar. Aylık beş bin dolara karşın para alıyorlar ve bu paraların nereden geldiğine bakılmalı. Ortadoğu'da bir plan var ve halklar uyandı arap baharı isyandı önemliydi ama bunu kışa çevirdiler. Türkiye'nin etrafını bakınca durum böyle ve bunları iyi okumak gereklidir. 

Kaynak: ankara nakliyat 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder