25 Şubat 2016 Perşembe

Başarıya nasıl ulaşılır




İnsanlar sızlanarak kendini geliştirmiyor ya da rahatta oldukları için kendini geliştirmek için bir şey yapmak istemiyorlar. Yeteri kadar beyne emek verirsek emek vermek gereklidir ve ol değince olmuyor. Başarısızlık ile ilgili öz yeti diye bir şey vardır. Bir kişi bir sorun ile karşılaşıyorsa bu o kişinin ön yargılarıdır. 

Bir kadının başını annesi ya da akrabası yakıyor. Kadınlar dışarıdan gelen laflara çok baktıkları için özgüveni yok olmasıdır. Çevresel söylemleri susturamadığımız için üzüntülü olaylar yaşıyoruz. 

Bazen özgüvenimizi kaybediyoruz ve dışarıdan gelen laflara çok bakıyoruz. Kendimizi çok başarılı hissediyoruz ama biri geliyor ve sizin moralini bozuyorlar ve bu da enerjimizi düşünüyor. Başarılı olmak sabır ve sebat ister ve insanlar da bunu engellemek isterler kim dışarıya daha çok kulağını kapatırsa kişi o kadar başarılı olabilir. Ben başarabilirim diye içimizden konuşursak kendi kendimize o zaman başarabiliriz. Bütün kalbimiz ile haykırırsak ben yapabilirim diye haykırırsak işte o zaman başarabiliriz. Özgüven kazanma yolları hissetmekten geçer ve biz işte o zaman kazanırız. 

Bir iş yaparken negatif telkin yerine kendimize iyi şeyler söylemek ve hayatımızdaki bütün problemleri yok sayarak işe kendimize güvenerek bir şeyler yapabiliriz ve heyecan bu işin güzelliğini oluşturmaktadır.Kaynak: ankara nakliyat

http://kozmopolitsozluk.blogspot.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder