13 Şubat 2016 Cumartesi

Çaresizlikten nasıl kurtuluruz?




Yaşam boyu analizler yapıldığında sıkıntı yaşamayan insan yoktur. Sıkıntılar doğaldır ve ihtiyaç vardır siz engellenirsiniz, yeme ihtiyacınız vardır ama yiyemezsiniz bu sıkıntı yaratır. Sıkıntı da senin ihtiyacın var hadi çözümle demektir ve kişi sıkıntıdan kurtulmak için bir hamle yapar.

Çözümü insanlar bilir ve görür fakat engeller vardır. Kişisel dünya ile dış dünya arasında bir takım farklılar var. Acıkınca anında yiyemezsiniz hayatın kendisine göre prensipleri vardır. Sıkıntının hastalık olma sürecinde insan kendisini iyi değerlendirmesi gerekir. Panik sosyal fobiler gibi stres bozukluğu gibi hastalıklar anksiyete bozukluklardır. Kaygılanmadan taşınmak için nakliyat ankara firmasını tercih edebilirsiniz.

Zengin bir kişi bir gün bütün varlığını kaybetmekten korkmaktadır. bu gibi düşünceler kişinin performansını düşünür. Bir altı boyunca mutlaka başıma bir şey gelecek diye düşünürse kişi o zaman kaygısını kontrol ede mez ve kaygı bozukluğu ve çaresizlik düşüncesi kişide meydana gelir. Kaybetme korkusu başıma bir iş gelecek korkusu insanı mutsuz eder. Yaşamın her alanında korku ve sorun vardır ve bununla yaşamaya alışmamız gerekmektedir.


Haber çankırı

Furkan Dede


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder