7 Kasım 2015 Cumartesi

Neye aşık oluyoruz




Bazen geceler zor gelir, saatler geçmiyor gibi oluyor ve karanlık hiç bitmeyecek gibi oluyor. Dünyaya bakıldığında ay sürekli güneş ile kavuşuyor, bir sabah her zaman var. Yağmurun buluşmadığı çiçek, deniz yoktur. Her şey aslında çok zamanda da olsa az zamanda da olsa bir şekilde ihtiyacı olan şeye kavuşuyor. Kalp gözümüze perde inince asıl sahibimizden uzaklaşıyoruz.

Kendi içimizde yarattığımız bir çok şey aşık oluyoruz. Bu dünyada ne üretilmişse ne yaratılmışsa muhakkak onu kavuşacağı bir şey var ve hiçbir şey tek değil, her şey bir başka bir şey ile anlaşma içerisinde. Her şeyin buluşacağı bir şeyler üretilmiş bir yerlerde. Yetişmiş bir sebze için açlık hissi duyuyorsunuz ve dünyanın öbür ucundan o ihtiyaç duyduğun şey karşına geliyor. 


Dünya bu kadar değişken, her şey değişiyor, çantandaki paranın, koynundaki insanın sahibi değilsin, şimdi kalksam gelsem sizin evinize salona otursam kaldır koltuğu şuradan çek, ayakkabılar olmamış desem bir saniye ya sen kimsin nasıl benim evime karışırsın dersin. Bu şekilde başkasına karışırsam haddini bil derler. bizi yaratan Allah'a karşı ben bu ağaçları sevmiyorum , benim anam niye böyle diyemeyiz.


Ankara nakliyat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder