29 Kasım 2015 Pazar

Rüyanın yorumu



Firavun bir rüya görüyor ve rüyası çok ilginç bunu o dönemin müneccimine soruyor ve onlar da biz bu ilmi bilmiyoruz diyorlar. Bu rüyalar mizaç ve ilgi alanı ile ilgildir. Birisi doğrudan insan psikoloji ile ilgili birisi de psikoloji ile ilgilidir. Rüyalar yorumlanırken bunlara dikkat edilmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. Devrelerin bozulması ya da içerideki programın bozulması ise ilaçlarla alakalıdır.
İki tür rüya vardır bedenin iç içleyişi bir de bedenin dışındaki rüyalardır. Ruh ve beden sürekli temas halindedir. Beden bir programlarla ilgilidir ve insanda bir program var. İnsan bir anlamda müthiş bir yazılımdır. Sadık dediğimiz rüya vahiyin bir çeşididir aynı zamanda. Allah’ın kuluna bir şeyler bildirmesidir. Rüya ile ruhun içerisinde ki sıkıntıların giderilmesidir. Bedende meydana gelen program ve devre bozukluklarını rüyalarda anlıyoruz.
En saçma ya da kabus hiç birisi boş değildir, insanın kendi kainatını görmesidir. Nerede problem var nerede çözülebilir rüyalarda insan bunu görebilir doğru yorumladığı zaman. Allah peygamberlere vahiy yolu ile bildirdiği gibi bazen de sıradan insanlar yönlendirmek için rüyayı kullanabilir.
https://www.radyodinle.online/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder