29 Kasım 2015 Pazar

Elifoğlu nakliyat



Ankara evden eve nakliyat olarak profesyonel çalışmalarımız ile sizi bu yükten kurtarmaya talibiz. Elifoğlu nakliyat olarak Ankara nakliyat ve Ankara’dan tüm illere nakliyat servisimiz bulunmaktadır. Son model araçlarla ve asansörlü taşımacılık ile günden güne kendimizi yenileyerek size daha iyi hizmet verebilmek için çaba sarf ediyoruz.
Elifoğlu Nakliyat olarak uzman personelimiz ile eşyalarınızı itinalı bir şekilde ambalajlayarak taşıyoruz ve yine itinalı bir şekild yeni evinize monte ediyoruz. Expertiz hizmeti ev eşyalarınızın taşınma öncesinde yerinde bakılarak, fiyatlandırılması, taşıma işlemi hakkında uzman firma experiz tarafından size bilgi aktarılma işlemidir. Taşımagününde 5 kişilk bir ekip çalışmaktadır. 1 adet paketleme personeli, 1 adet marangoz ve 3 adet taşıma personeli o günki taşıma işlemiyle ilgili sizlere yardımcı olmaktadır.
ankara evden eve nakliyatta Elifoğu Nakliyat 2000 yılından bu güne kadar Ankara’da sayısız referansı bulunmaktadır ve sizi daha güvenli ve kaliteli, sorunsuz eşya taşımacılığı için bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz. Evden eve nakliyat firmamıza iletişim sayfamızdan ulaşıp ücretsiz expertiz randevusu alabilirsiniz.Yeni evinizde huzurlu ve güvenli bir yıl geçirmek dileğiyle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder