11 Kasım 2015 Çarşamba

vücut dilimizi nasıl geliştiririz



Vücut dilimiz çok önemli ve çokta karşı taraftakini mutlu eden tonlama ile birleştirdiğinizde imajınız çok güzel oluyor. Böyle bir şey olunca bu size yapışıyor ve insanlar size gülerek yaklaşıyor ve hep beraber mutlu oluyorsunuz. 

İletişim çok önemlidir, iletişimden vücut dilinin alırsanız yüzde 55 eksik olursunuz. Siz her ne kadar güzel şeyler söyleseniz de vücut diliniz çok önemlidir ve ses tonlaması çok önemlidir. Obsesif kompulsif kişilik bozukluğu gibi mükemmeliyetçi olmaya da gerek yoktur, içimizden gelenleri ve samimiyeti kaybetmemek işin esasıdır.

Karizmayı çok güzel kullanırsak karşı tarafı eğlendiririz. Öğrenmekte bilir öğrenciye öğrenirken vücut dili ile ses tonlamalı ile anlatmakta önemlidir. Karizma ve iletişim deyince esasında bir araya koyduğumuz şeyler bizi etkileyen şeylerdir. Karizmayı yükseltmek için iletişimin önemli olması ve seçtiğimiz kelimeler, karşı tarafı takdir edici, onlara hak verici bir dil kurarsak insanlar da sizi dinler. İnsan saygı görmek ve haklı olmak ister. Bunu herkes ister ve bunu onlara verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder