29 Kasım 2015 Pazar

Ev alırken nelere dikkat etmeli?



Ev almadan önce zemini nasıl bir bakmak lazım evi aldıktan sonra bize masrafı olacak mı bunlara bakılmalı. Fiziki özellikler ile ilgili evin her tarafına bakılmalı ve taşınmadan önce olabilecek masraflara bakılmalıdır. Evinizi taşımakta zor iştir ve seçtiğiniz nakliyat firması işini iyi yapanlardan olmalıdır bunun için ankara nakliyat firmasını öneriyoruz.
Evin fiziki özelliklerinin yanı sıra evin bir de belediyedeki ve tapudaki dosyasına bakılmalı ve durumu anlatıp oradaki görevlilerin kendilerine yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.
Bazen tapu ile daire bir birini tutmuyor bunu için yaşayacağınız mekan çok önemlidir ve iyi düşünmeniz gereklidir. Ev alırken kredi çekecekseniz bankası size ve binaya kefildir bu açıdan biraz daha kafanız rahattır. Ev alırken en kattan ev alırken dikkat edilecek en önemli husus ise tuvaletin taşıp taşmamasıdır. Yatırım için ev alacaksak o bölgenin ileri de ne olacağına dikkat edilmeli ve binanın sağlamlığı da bu açıdan çok önemlidir. Ankara nakliyat ile evinizi sorunsuz taşıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder