29 Kasım 2015 Pazar

Elifoğlu nakliyat


Evdeneve Eşya Taşımacılık
Elifoğlu Evden eve Eşya Taşımacılık Ankara’nın bütün ilçelerinde; Asansörlü, sigortalı ve ambalajlı eşya taşımacılık hizmetlerini vermektedir. Hizmetlerimiz son model araçlarla ve uzman ekibimiz ile gerçekleşmektedir. Eşyaların ambalajlanmasında en uygun, temiz ve tek kullanımlık; Havalı naylon, karton malzeme, naylon vb. kullanılır. Taşıma sırasında eşyalarınız en kaliteli ambalaj ile ve eşyanızın cinsine göre ambalajlanarak uzman personelimiz tarafından itina ile taşınmaktadır.
Şehirden Şehire Taşımacılık
Elifoğlu Evdeneve Eşya Taşımacılık Türkiye’nin her şehrine eşya ve yük taşımacılık hizmetlerini vermektedir. Bu hizmeti verirken uzun yol deneyimli şoför ve kapalı kasa son model araçlar kullanılır. K3; Şehirlerarası Eşya Taşımacılık Yetki Belgesi sahibi olan Elifoğlu Nakliyat bu alanda yetkin bir Firmadır. Şehirlerarası taşımacılık yapan firmamız Ankara’dan Türkiye’nin her iline sorunsuz ve sigortalı bir şekilde taşımacılık yapmaktadır.
Asansörlü Eşya Taşımacılık
Yüksek binalara kolay ulaşmak, zamandan kazanmak, işçilik maliyetleri ve eşya hasarlarını bertaraf etmenin en kolay ve etkin yolu asansörlü eşya taşımacılığıdır. Elifoğlu Evdeneve Eşya Taşımacılık bu hizmeti, gerek şehiriçinde, gerekse şehir dışında vermektedir. Dar merdivenli ve yük asansörü olmayan yüksek binalarda asansörlü eşya taşımacılığı kaçınılmaz bir gerekliliktir. Elifoğlu Nakliyat bu hizmeti asansörlü özel araçlarla vermektedir. Ankara nakliyat için arayabilirsiniz.
Sigortalı, Ambalajlı Eşya Taşımacılık
Elifoğlu Evdeneve Eşya Taşımacılık eşyalarınızı taşımadan önce uygun ambalajlama malzemeleriyle; Havalı naylon, karton, naylon , battaniye vb. ambalajlama malzemeleri ile paketlemektedir. Bu işlemler yapılırken kırılacak eşyalara özel paketleme yöntemleri kullanılır. Ambalaj bantları ile sarılan sşyalarınız araçlarımızda uygun istifleme ve sabitleme ile güvence altına alınır. Taşımas sigortası ile taşımacılık yapıyoruz ve olası bir kazada eşyalarınızın bedelinin tam karşılığıile sigorta şirketinden alıyorsunuz. Nakliyat ankara için arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder