11 Şubat 2016 Perşembe

Suriye'deki son durum, Türkiye'deki yeni göç dalgası


Düşen petrol fiyatları ve sovyet ekonomisi Suriye'de Rusya'da olmak istiyor. Rusya diz çöktüğünde ABD kendi projelerini hayata geçirmeye çalışacak şu an ki depremde ABD'nin yatkın bir pozisyonda olduğu görülüyor ve ABD Rusya'yı dize getirmek için insanların ölmesini görmezden geliyor.

Merkez Bankası dolar satarak Türkiye'De para stabil pozisyona getirilmek isteniyor. Türkiye Merkez Bankası kötü zamanlarda mültecilere harcamış durumda. Türk halkı büyük fedakarlık yaptı ve bir sürü paramız gitti. Kişisel blogta bunlar yazmaktadır. 


Türkiye dışarıda Deaş'ın destekçisi gibi sunuldu hala biz Deaş'ten petrol alıyor muyuz gibi sorunlar ile baş ediyoruz tartışıyoruz ve anlaşamıyoruz. Türkiye bu bakıma yalnız kaldı ve Türkiye artık büyük oyuncu olmak istiyor. 

Sınırlarımızı açıyoruz ve kapatıyoruz AB bize bir sınırları aç bir de sınırlarını kapat diyor ve ortak bir politikaları yok ve ne yaptıkları belli bile değil ve daha grift bir duruma gitmeyi sürdürmekte. Merkel açık kapı politikası olsa da biz çok fazlası yok. Rusya'ya kimse nota verilmesi ve burada kapalı kapılar altında bir anlaşması var gibi Türkiye Rusya ile konuşamadığına göre bir şekilde diğer ülkeler ile iletişime geçmeli ve diplomasi de diğer kanalları aktif hale getirmesi gerekir.

Çankırı haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder