2 Haziran 2016 Perşembe

Bir kişinin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?



Bir erkek kız arkadaşını ailesi ile tanıştırıyor ise o erkek ilişkide ciddidir. Eğer tanıştırmıyor ise ilişkide ciddiyetini sorgulayabilirsiniz. Bir erkek aşırı öfkelendiğinde yine de sevmeye devam ediyorsa sizi seviyordur. Bir erkek bir kadından bir şey ulaşmak istediğinde engelleniyor ise ama yine de altı ay boyunca hoşlantı devam ediyor ise o sevgi sahicidir.

Bir erkeğin kaybetme kaygısından anlarız ne kadar sevdiğini. Aşkın ömrü var mı? aşkın emri en fazla 3 yıldır. 3 yıldan sonra ya şevkatli aşka ya da sıradan alışkanlığa dönüşüyor. Aşık insan kıskanır bu çok normaldir. Herkes kıskanmayı da ister aynı zamanda. Bir adam kıskanınca ne yapıyor? birisi açmadın diye 26 diye arıyor ise o sağlıklı bir ilişki değildir. 

Bir de hiç kıskanmayan bir tip vardır bu da sinir bozucudur. Kıskanmamak sağlıklı bir hal değildir. İşlevselliği bozacak bir şeyler yaşanıyor ise kıskançlı iyi değildir. Evde bir şey yapılacak beraber karar almak gibi iyi bir şey yoktur eve bir şey alınacaksa ya da parke sistre cila ile yapılacaksa beraber karar alınmalıdır. Ortada bir ilişki yok ise kişiler manik depresif gibi durumlar söz konusu olabilir.  Herhangi bir kişiye asla gereksiz yere bir şeyleri sunmayın yani köleleşmeyin. Kişilere sizin değerinizi azaltacak şeyler sunmayın sonra da siz değersizleşirseniz ve ne oluyor ya dersiniz. Birine bir çok fedakarlık yaparsan karşılığını alamazsan depresyona girip girip çıkarsın.

Diğer yazı: ankara nakliyat



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder