1 Haziran 2016 Çarşamba

Güzel yapmak mı? güzel söylemek mi?



Güzel yapmak güzel söylemekten daha güzeldir, güzel yapmadıktan sonra güzel söylemenin bir anlamı yoktur.güzelin bir tarafında tutunmak önemlidir, söylemek şurada dursun güzel söylemek önemlidir. Allah güzeldir güzeli sever. İşini güzel yapan tüccar da çok kazanır ankara nakliyat sektöründe olsun, simitçi olsun ya da sistre cila işlerinde olsun kaliteli iş yaparsan ve istikrarlı çalışırsan güzel olursun ve başarıya çabuk ulaşırsın.

Evliya muhabbetinin birisinin kalbinde olması önemli bir şey İnsanları Allah'a bağlayan kuran, peygamberimiz bir de evliyalar vardır. Kuran ilim ister, ve O na muvakkaf olabilmek için ilimli olmak gerekir.Efendimize yetişememişiz, kardeşlerim dedikleriyiz. Bize evliya kaldı, aynı asırda yaşıyoruz, sohbet ediyoruz. Evliyalar insanları Allah'a bağlar. 

Pratikte istifa edeceğimiz sağlam ip kuran ile ahlaklanmış, kuran ve sünnet içerisinde yaşan insanları yaşatma gayreti olan evliyalar bizim için en pratik kanallardır. İnsanlar önünde rehberlik yapan bir evliyanın kalbini Allah bilir. Uzun yaşamanın sırları da manevi ilim ile belli olur. Meclise girince yeni tabir ile elektirik alabiliyor muyuz buna bakmalıyız. Manevi olarak elektirik alıyor muyuz ona bakacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder