28 Mayıs 2015 Perşembe

Ailede Şefkât, Merhâmet ve Râhmet Duygusu



Siz menfaat üzerine kurulu bir ilişki kurarsanız güven duygusu giderek azalır. Erkeğin zorunlu olarak geldiği bir otel odasına haline almaması için evliliğin olmamaı için kadında erkekte sevgiye hem dem olması lazımdır. İnsan huzura sevgiye açtır ve sevgiye doyulmaz. Bir yerde sevgi varsa oradan sıkılmaz, insanın en temel ihtiyacı sevgidir. Şeytanın da en çok kandırdığı konu ise bu şeytandır, sevgimize kötülük sokmazsak bizde kazabiliriz. nasıl  olur da şeytan bizim yuvamıza musallat olur. Merak etmeyin kimse kimseye büyü yapmaz sadece orada sevgi yokluluğu vardır.

Eşinize ne zamandan beridir seviyorum seni demediniz, namahrem olana bakıyoruz ama helalin olan kadının gözünün içerisine bakıyormusunuz.

Kocam her gün eve geliyor bu yetmez mi hayır bu da değil evde ya da dışarıda kaliteli zaman geçirmek lazımdır ve gün geçtikçe sevgiye daha aç ve kaliteli sevgi yaşamak lazımdır.

Kadın hayaller kurmuştur kocası gelecek bugün çok güzel olmuşsun diyecek günler geçiyor kocadan hiç bir şey yok kadında kendini normal olarak salıyor. Burada sevgi olmazsa merhamette olmaz. İlk önce sevgi olacak diğer duygular sevginin üzerine kurulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder