6 Mayıs 2015 Çarşamba

Ekip kurmak



İnsanları numaralandıran bir sistem var. milletvekilleri kırmızı plakalı araca biniyor, doktorların üzerinde dr yazıyor bu tür numaralandırma zaten var ama adı konulmamış. Biz nasıl ekibimizi 10 numaraya ulaşacağız işte bunu dikkat etmek gereklidir. Sahip olduğumuz fikri kendimizden daha güçlü insanlara anlatmaktan korkuyoruz zaten. Hep kendimizden daha aşağı insanlara anlatıyoruz ki bizi geçmesin diye bu hatamıydı evet bu hatanın ta kendisidir.

Sizden daha iyi insanlara ulaşmaya çalışın. Ondan sonra öyle bir ekibe sahip olursunuz ki herkes ve her şey on numara olur ve yükselme aşamasında her zaman size yakın insanlara daha çok zaman ayırıp onları dönüştürmeye ve daha iyi hale gelmelerine her zaman çalışın ve uğraşın. Hayatınızdaki her anlamda size yakın insanlara yarımcı olun ve doğru insanlar her zaman başarının anahtarıdır.

Bizden daha kaliteli insanlarla beraber olursak dev olursunuz o yüzden etrafınızdaki insanlardan da dev insan dev düşünce bulabilirsiniz. Takımı geliştirmek için ilk önce kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Siz kendinizi geliştirdikçe ekipte gelişiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder