13 Mayıs 2016 Cuma

Dünya devletlerinin paraya bakışı



1971de  altın ve doların bağı koparıldı. Bu noktada Fransa bu işe karşı çıkıyor. Nükleer deniz altılar ile ABD'ye dolarları verdi ve altını aldı. ABD günlük ihtiyaçlarını Çin'in üretiminden ucuz alarak yaparken kendini de finansa ettiriyor.


Büyük ülkelerin gel gitlerinden küçük esnafta payını alıyor, ekonomik sıkıntı da soba borusundan tutun da sistre cila bile nasibini alıyor. Hatta nakliyat ankara bile bu işlerden nasibini almaktadır. 

Yeni dünya düzeni kurmak isteyenler dünyadaki devletlerin çoğalmasını istiyorlar ve bunu gerçekleşmesi için uğraşıyorlar. Özellikle körfezde bir düzine devlet çıkartıyorlar. Çin ile FED'in para politikasını anlamak lazım ki olayları çözelim. Piyasa spekülasyonu yaparak ortalığı karıştırıyorlar. Bu oyunun arkasında para ve din var bu da siyaset ile yapılmaktadır.  Bu işler aynı sigarayı bırakma yöntemi gibidir, ilk önce sigaraya alıştırırlar sonra da onu bıraktırmak için size ilaç satarlar.

Paranın dini ve imanı vardır. Para yine paraya gider ve bu dönüşüm aynı dine sahip olan insanlar arasında gider gelir. Dünya ekonomisini ulus üstü şirketler var ve bu şirketler dünyayı bir şekilde ekonomi ile yönetiyorlar.  Bakıyoruz ki banka ve yönetim kurulu üyelikleri matruşka gibi birbiri içerisine girmiş durumdalar, adamlar burada da durmuyor aynı zamanda ekonomiyi idare ettikleri gibi silah ve uyuşturucu ile de ilgileniyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder