27 Mayıs 2016 Cuma

Eşler Arasında Doğru İletişim Nasıl Sağlanır ?



Sevgisi azalmış kadınlar kocalarını aşağılarlar. Adam melek gibi karısına çiçekler gibi davranıyor fakat yaranamıyor. Kadın kendisini güvenli hissedemiyor. Erkek annesinin ya da akrabalarının yanında kollamıyorsa kadının sevgisi azalıyor. Deli kadir karakteri gibi olsun diyor kadınlar. 

Kadınlar kendisine güven veren erkekleden hoşlanır. Akrabalara karşı ya da eve bir şey alınacaksa örneğin parkeler için sistre cila ya da ankara nakliyat firması seçerken erkeğin işleri çabuk ve kolay halletmesi beklenir. Bir kadın kendisini ne kadar güçlü hissederse o kadar üzerine yük alır.

Kadın mücadele ederse üzerine dert yüklenir. Kadın burada biraz bırakmalı ve olayları akışına bırakmalıdır. Adam sorumluluğunu üzerine alır illa ki.  Kadın zannediyor ki ben yapmazsam kimse yapmaz. Bu kadın aşırı saygı görür ama çokta yıpranır. Yönetici kadın rolünü kaldıramazsanız yapın ama yıpranıyorsanız bırakın gitsin. Evlilikte eşitlik yoktur, bazen bi taraf bazen de diğer taraf yönetmelidir.  Araba da bile otomatik ile düz vites aramasındaki farkta vardır. Her evliliğin kendisine göre dinamiği vardır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder