6 Mayıs 2016 Cuma

Zihin kontrolü, bilinçaltı mesajları mümkün mü?



İnsan duygusal bir yazılıma sahiptir, isterseniz öğrenmeden, yabancı dilden bahsedin her şeyin temelinde duygusal karnımıza dokunan reklamlar vardır. Eskiden dondurma reklamında çocuklar vardı ama son zamanlarda daha cinsel içerikli bir reklam ağının içerisindeyiz.

Önümüzdeki yıllar içerisinde cinsel içerikli reklamlar daha artacak gibi görülüyor.İnsanoğlunun en zayıf hallerinden biri de cinselliktir yaş farkı olmaksızın etkisi herkesin üzerinedir. Ankara nakliyat firması seçerken bile renklerin uyumuna dikkat ediliyor. Reklam bizim bir anlamda zihnimizi kontrol ediyor.

Zihin yönlendirme ile insanlar canlı bomba olabiliyorlar, toplumdan izole şekilde uygun insanlarda şartlandırmaya açık insanlar kendini patlatacak şekilde geliyorlar. Uzunca bir süre yapılan bu beyin yıkama ile insanı canlı bir bombaya çevirirsiniz. 

İnsanlar kalabalık olmasına rağmen dar bir alanda yaşıyorlar, hepimizin elinde cep telefonu var ama iletişim yok aramızda. Kişiler artık para ile dinleyecek terapilere katılıyorlar. Böyle bir süreçte ilaca bile gerek yok gibi geliyor belki bir cesaret hapı ya da sakinleştirici zihnimizi kontrol edebiliyor maalesef. Kendimizi patlatacak bir ilaç eczanelerde yada piyasa da yok çok şükür iyi ki bu tür ilaçlar varis tedavisi gibi ortalıkta satılmıyor da rahatız.

Kaynak: nakliyat ankara



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder