16 Nisan 2016 Cumartesi

Ruhun Desifresi



Peygamber Efendimiz ağladı, güldü, üzüldü bizim gibi insandı ama ne muhteşem bir insandı. Allah Peygambere o kapasiteyi vermiştir. Allah takdir eder. Biz insan olmuşuz bu formatlar Allah'în elinde.

Biz eşyayı ve formatları hazır bulduk. Bizim vazifemiz bu yolda iyi bir yol bulmaktır. Allah'ın bize verdiği fırsatlar ile kendimizi gerçekleştirmemiz çok önemlidir. Dindarlık bize lazımdır. Kendimizi gerçekleştirmemiz gerekmemiz gerekmektedir. Bir sürü kişisel blog var ve herkes yanı konuyu farkı algılıyor ve farklı yazıyor bu açıdan herkesin alemi yani ruh alemi farklıdır. Biz yeniden üretemezsek, yeniden dünyayı güzelleşmezsek tepe taklak çakılıp gideceğiz. Bu kadar insan stoku bizi mutlu etmeye yetmeyecek.

NLP'de bunlardan bir tanesidir, insan kendisini yeniden planlaması da bunlardan birisidir. Ama bir yerde hata ediyorlar. İnsan bu yapısı ile determinzm kanunlara tabidir. Bir yerde bir şey nasıl bir netice veriyorsa başka yerde de aynı yerde netice verir. Ama ruh eşyanın ve kanunların tabi olduğu yerde değil başka bir kanunlara tabidir. 

Kaynak: Nakliyat ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder